Over mij, Yvette

De afgelopen 15 jaar heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als secretaresse en management assistente. Op de meest uiteenlopende werkplekken, van kantoorpark tot kasteel, zorgde ik als spin in het web dat alles wat nodig was geregeld werd. Ik ben een typische regeltante, hou ontzettend van orde, structuur en lijstjes. Je maakt mij gelukkig met de opdracht om in een berg chaos te duiken (letterlijk en figuurlijk) en daar een logisch geheel van te maken. In 2020 heb ik de stap gezet om aan de slag te gaan als VA en deze vaardigheden in te zetten voor ondernemers. Laat mij al die dingen doen waar je geen energie van krijgt, want de kans is groot dat het precies die dingen zijn die ik het leukst vind om te doen!

Uiteraard ben ik niet non-stop in regelmodus, naast VA ben ik ook nog vrouw van de leukste man van Nieuwegein en omstreken en ben ik moeder van een vrolijk en nieuwsgierig kleutermeisje. Mijn handen liggen niet vaak stil, van knutselen met mijn dochter tot haken, breien en koken, creatief bezig zijn is mijn uitlaatklep. Graag zet ik mijn creatieve denkwijze in om van jouw onderneming een succes te maken.

Opleiding

Om een vliegende start te kunnen maken als VA volgde ik het eerste kwartaal van 2020 de opleiding "Binnen 10 weken een lopen VP bedrijf" bij de Academie voor VIrtueel Professionals. Hiermee heb ik een stevige basis gelegd voor mijn bedrijf en een heel fijn netwerk opgebouwd met mijn mede-deelnemers. Mocht je meer willen weten over de opleiding, klik hier of stuur me een bericht!